realme C63

Novi standard u budžetskim telefonima

realme  kao najbrže rastući brend pametnih telefona na svetu, je upravo lansirao realme C63, pametni telefon koji postavlja nove standarde u budžetskom segmentu. Sa 45W brzim punjenjem, premium dizajnom od veganske kože, i mnoštvom AI funkcija, realme C63 je uređaj koji se izdvaja u svojoj klasi.

Dizajn inspirisan luksuzom

realme C63 je prvi telefon u C seriji sa pozadinom od veganske kože, materijala koji se obično koristi samo na flagship uređajima. Ova koža nije samo estetski privlačna, već je i otporna na mrlje i izuzetno izdržljiva. Metalni okvir oko sočiva kamere dodatno doprinosi osećaju čvrstine i premium kvaliteta. Ovaj dizajn je rezultat pažljivog istraživanja potreba korisnika koji žele kvalitet i stil, čak i u pristupačnom segmentu.

 Izdržljivost na visokom nivou

Uređaj je prošao rigorozna testiranja u realme laboratoriji, uključujući padove sa visine od jednog metra na granitnu ploču, bez ikakvih vidljivih oštećenja. Ova otpornost na svakodnevne nezgode smanjuje potrebu za skupim popravkama i dodatnim troškovima.

Najbrže punjenje u klasi

Jedna od najimpresivnijih karakteristika realme C63 je 45W brzo punjenje, što je prvo takvo punjenje u ovom cenovnom segmentu. Sa mogućnošću punjenja do 50% za samo 30 minuta, korisnici mogu uživati u sat vremena razgovora sa samo jednim minutom punjenja. Pored toga, uređaj je dobio TÜV Rheinland sertifikat za sigurnost brzog punjenja, što garantuje najviše standarde bezbednosti.

AI funkcije za svakodnevni život

realme C63 dolazi sa nizom naprednih AI funkcija koje su ranije bile dostupne samo na premium uređajima. Air Gestures omogućava korisnicima da kontrolišu telefon bez dodirivanja ekrana, idealno za situacije kada su ruke zauzete. Rainwater Smart omogućava nesmetano korišćenje uređaja čak i po kišnim uslovima. Mini Capsule 2.0 funkcija dodatno unapređuje korisničko iskustvo smanjenjem buke tokom poziva i pruža niz drugih korisnih opcija.

Dostupnost i cena

realme C63 dolazi u atraktivnoj plavoj boji, nazvanoj Leather Blue, i biće dostupan krajem jula po ceni od 22.999 RSD za varijantu sa 8GB RAM-a i 256GB interne memorije. Ovaj uređaj je dokaz posvećenosti kompanije realme da korisnicima pruži vrhunski kvalitet i performanse po pristupačnoj ceni.

Zaključak

realme C63 je pravi primer kako inovacije mogu transformisati budžetski segment pametnih telefona. Sa svojim naprednim funkcijama, izdržljivim dizajnom i brzim punjenjem, ovaj telefon pruža luksuzno iskustvo po pristupačnoj ceni, postavljajući novi standard za buduće uređaje u ovoj kategoriji.


Omogućite notifikacije OK Ne, hvala