LG - optimizuje svoj Feed

Kompanija LG Electronics (LG) najavila je lansiranje globalne kampanje nazvane „Optimizuj svoj feed“, koja ima za cilj da promoviše pozitivan sadržaj na društvenim mrežama i podstakne korisnike da se okrenu inspirativnijim objavama.

Kako bi se bolje razumela potreba za ovakvom kampanjom, sprovedeno je LG-ovo istraživanje koje je otkrilo da veliki broj korisnika smatra društvene mreže izvorom anksioznosti, delom zbog pretežno negativnog sadržaja koji se pojavljuje u njihovim feed-ovima.

U saradnji sa globalnim influenserima, poput Tine Čoi, Viktorije Braun i drugih, kreirana je lista sadržaja pod nazivom „Optimizuj svoj feed“, koja obuhvata inspirativne i motivacione video zapise. Ova lista ima za cilj da promoviše optimizam i podstakne korisnike da biraju pozitivan sadržaj na svojim profilima.

LG takođe sarađuje sa stručnjacima za društvene mreže, uključujući profesorku Kejsi Fisler, koja ističe važnost digitalne pismenosti i razumevanja uticaja algoritama na sadržaj koji korisnici vide na društvenim mrežama.

Globalni influenser Viktorija Braun podržava kampanju, naglašavajući da bi korisnici trebalo da aktivno biraju pozitivan sadržaj na svojim feed-ovima kako bi poboljšali svoje online iskustvo.

Kampanja „Optimizuj svoj feed“ će biti aktivna na LG-ovim društvenim platformama, a kasnije će se proširiti na različite platforme širom sveta kako bi doprla do što većeg broja korisnika.

Ova inicijativa LG-a predstavlja korak ka stvaranju pozitivnijeg online okruženja za korisnike društvenih mreža, podstičući ih da odaberu sadržaj koji će im doneti inspiraciju i optimizam.


Omogućite notifikacije OK Ne, hvala