LG Inverter Direct Drive Motor

Savremeno pranje veša postalo je jednostavnije i efikasnije zahvaljujući tehnološkom čudu koje stoji iza LG veš mašina. Nakon više od četvrt veka razvoja i četiri generacije inovacija, Inverter Direct Drive™ motor se ističe kao tihi heroj domaćinstava širom sveta. Ova revolucionarna tehnologija postavlja nove standarde u efikasnosti pranja veša, čineći ovaj svakodnevni posao manje stresnim i komplikovanim.

Povratak u prošlost: Počeci Inverter Direct Drive™ motora

Priča o Inverter Direct Drive™ motoru počinje davne 1998. godine, kada je prvi put uveden na tržište. Bio je to čudesan trenutak u tehnološkom svetu jer je prvi put elektromotor bio direktno povezan sa bubnjem veš mašine. Legendarni Centum System režim rada, koji se pojavio tada, obećavao je pranje veša sa manje buke i vibracija tokom ciklusa pranja.

Evolucija tehnologije: Od 6MotionDD do Steam +™ i TurboWashTM

Decenije koje su usledile donele su kontinuirani razvoj tehnologije. Kompanija LG je predstavila 6MotionDD tehnologiju, simulirajući šest različitih vrsta pokreta bubnja u zavisnosti od vrste odeće. Uskoro su se pojavile i inovacije poput Steam +™, koja koristi vodenu paru za dubinsko pranje i eliminisanje alergena, kao i TurboWashTM, tehnologija koja ubrzava cikluse pranja, čineći ih kraćim, ali jednako efikasnim.

Tehnološka revolucija: Dolazak AI DD™ motor

Godine 2019. obeležile su još jedan veliki korak napred – implementaciju veštačke inteligencije na Inverter Direct Drive™ motor. Umesto tradicionalnih mašina koje biraju programe pranja na osnovu količine veša, LG-ove mašine koriste više od 20.000 podataka i kombinacija (Big Data) kako bi prepoznale vrstu i težinu odeće. Ovaj AI DD™ motor omogućava automatsko primenjivanje optimalnih ciklusa pranja, pružajući do 18% veću zaštitu tkanine.

Izdržljivost i garancija: Više od 100 miliona zadovoljnih korisnika

Inverter Direct Drive motor nije samo tehnološki izuzetak, već i izuzetno izdržljiv. Sa 10 godina garancije, LG stoji iza kvaliteta svojih proizvoda. Tokom 25 godina proizvodnje i razvoja, kompanija LG proizvela je preko 100 miliona jedinica, postavši sinonim za pouzdanost i inovaciju u domaćinstvima širom sveta.

Posebna promocija: Besplatna petogodišnja garancija za srećne kupce

Uz sve ove prednosti, LG je pripremio specijalnu promociju za svoje kupce. Svako ko kupi određene LG aparate za kuću do kraja 2023. godine dobiće besplatnu petogodišnju garanciju za svoj novi uređaj. Ova ponuda dodatno naglašava posvećenost kompanije LG zadovoljstvu svojih korisnika.

Zaključak

Danas, kada je tehnologija postala ključna za olakšavanje svakodnevnih poslova, LG Inverter Direct Drive™ motor se ističe kao tihi heroj u održavanju čistog i svežeg veša. S inovativnim pristupom, naprednim tehnologijama i snažnom podrškom korisnicima, LG je osigurao da pranje veša bude jednostavno, efikasno i tiho iskustvo. AI DD™ motor je odgovor na sve dileme koje su nas mučile pri pranju veša, čineći ga jednostavnim i bezbrižnim zadatkom za svakog korisnika.


Omogućite notifikacije OK Ne, hvala