Huawei Nova 9

Inovacije su temelj serije Huawei nova, a od lansiranja 2016. godine, porodica pametnih telefona konstantno sadrži karakteristike najbolje tehnologije koju Huawei  nudi. U poslednjih pet godina serija Huawei nova se neprestano unapređivala, a kao rezultat tih inovacija na scenu je stupio najnoviji član nova porodice – Huawei nova 9, pametni telefon sa kamerama vrhunske tehnologije poput RYYB niza filtera u boji (CFA) i XD Fusion Engine čime je pruženo izvrsno iskustvo u fotografisanju.

Ovaj uređaj odlikuju i 120Hz Original-Colour ekran zaobljenih ivica koji brzo reaguje, moćan procesor, izvrsno trajanje baterije i podrška za brzo punjenje sa 66W HUAWEI SuperCharge punjačem. Objedinjene, sve ove napredne funkcije čine ga savršenim pametnim telefonom za moderne potrošače sa užurbanim načinom života.

Zabeležite svaki trenutak, čak i noću

Što se tiče modernog načina života, Huawei je stvorio pametni telefon na koji se možete osloniti u bilo koje doba dana i noći. Novi pametni telefon Nova 9 opremljen je sistemom Ultra Vision kamera koji uključuje zadnju RYYB Ultra Vision kameru od 50 MP sa senzorom od 1 / 1,56 inča koji osigurava visoku osetljivost na svetlo za snimanje visokokvalitetnih fotografija; kameru širokog ugla rezolucije 8 MP, kameru sa senzorom dubine polja od 2MP, makro kameru od 2MP koja fotografise na 4 cm udaljenosti i prednju kameru od 32 MP sa velikim 1 / 2,8-inčnim senzorom.

Sada možete snimiti fotografije visoke rezolucije u bilo koje vreme, bez obzira na doba dana. Pored ovih prednosti, Huawei je stvorio i jedinstveni algoritam Super Night Selfie i Night Portrait Mode koji smanjuju digitalni šum na fotografijama i rekonstruišu pozadinu.

Tako ćete dobiti savršenu kameru za noćno fotografisanje. Bilo da su u pitanju noćni pejzažni snimci ili noćni portreti, fotografije su svetle, ali ne preeksponirane i uključuju detalje skrivene u tamnijim delovima slike. Huawei nova 9 takođe podržava Full-Path P3 Colour Management, koji kontroliše prikaz boja u svemu, od kodiranja datoteka i ekrana, kako biste mogli da zabeležite, kao fotografiju ili video zapis, upravo ono što vidite.

HUAWEI nova 9 pokazuje se jednako dobro pri snimanju video zapisa noću kao i pri snimanju fotografija. Sa funkcijama Extreme Night Shoot i Night Selfie Video, možete snimati u mraku s prednjom i zadnjom kamerom u 4K rezoluciji. Osim toga, zahvaljujući AIS tehnologiji stabilizacije videa na prednjoj i zadnjoj kameri ne morate brinuti o drhtavim rukama. Huawei nova 9 zadnja kamera takođe podržava snimanje Slow-motion video zapisa i Time-lapse video zapisa, pružajući zabavne i zanimljive opcije za one koji stvaraju svoje video zapise.

Stilizovani Pametni telefon

Uređaji koje stalno imamo uz sebe i sami postaju dodaci koji izražavaju nas same – naš stil, ukus i ličnost. Huawei nova sa svojim ultra tankim, ultra laganim dizajnom, u dve različite  boje – zvezdano plavom i crnom – stilski je aksesoar koji će vam pomoći da izrazite svoj stil. Prednja kao i zadnja strana uređaja su blago zaobljene, što ga čini tanjim i prijatnijim za rukovanje. Sa debljinom od samo 7,77 mm i težinom od približno 175 g, Huawei nova 9 je tanak i praktičan.

Nema više promene planova zbog slabe baterije

Cilj Huawei nova 9 uređaja jeste osigurati da će baterija pratiti vaš tempo života. Nezavisni ste i baterija pametnog telefona vas više neće sputavati. HUAWEI nova 9 ima 4300mAh bateriju visokog kapaciteta kojoj je potrebno 38 minuta da u potpunosti napuni bateriju.

Nove inspiracije za zabavu

6,57-inčni Huawei nova 9 ima ekran koji može prikazati do 1,07 milijardi boja, podržava do 120 Hz osvežavanje ekrana, brzinu dodira od 300 Hz i raspon boja P3 za stvaranje fotografija ispunjenih detaljima. Huawei nova 9 pruža osećaj brzog, glatkog i moćnog telefona, uz izvrsno iskustvo korisnika, u svakodnevnim radnjima, tako i tokom zabave, zahvaljujući mobilnom procesoru Snapdragon 778G 4G, dopunjenoj naprednim Huawei rešenjem za hlađenje i tehnologijom veštačke inteligencije.

Otkrijte mogućnosti Huawei nova 9 danas

Svoj Huawei nova 9 telefon možete nabaviti već danas. Novi član Huawei porodice pametnih telefona dostupan je u okviru jedinstvene pre-order ponude tokom koje ćete uz kvalitetnu kameru, izuzetne performanse i primamljujući dizajn Huawei nova 9, dobiti još jedan popularan uređaj Huawei ekosistema. Reč je o Huawei FreeBuds 4 slušalicama koje odlikuje kvalitetna reprodukcija zvuka visoke rezolucije, ali i tehnologija adaptivnog aktivnog poništavanja šuma, uz koju ćete ukloniti buku okoline i fokusirati se na omiljenu muziku.

Ovi uređaji mogu biti vaši po ceni od 61 999 RSD. Pre-order ponuda trajaće do 7. novembra.


Omogućite notifikacije OK Ne, hvala